Nike Element Half-Zip Long Sleeve W S

1199 

Nike Element Half-Zip Long Sleeve W S od přední společnosti NIKE – zboží u nás pořídíte právě ted za skvělou cenu. V e-shopu nakoupíte kvalitní produkty bezpečně online. Nike Element Half-Zip Long Sleeve W S – nakoupíte u nás nyní za 1199 Kč.

Katalogové číslo: 196148921748 Kategorie: , , , Štítek:

Popis

Nike Element Half-Zip Long Sleeve W S od skvělé a známé značky NIKE je právě teď za jedinečnou cenu. Využijte slevu dokud je k dispozici. Pořidťe si kvalitní zboží u nás online za super ceny.

Dámské běžecké triko je vhodné pro teplé i chladné dny. V horní části má poloviční zip, který můžete použít k uzavření kolem krku, když je zima, nebo k otevření, když se oteplí. Je vyrobena z minimálně 75% recyklovaného polyesteru. Otvory na palce poskytují dodatečnou ochranu rukou. Do levé kapsy můžete uložit klíče nebo karty. Technologie Dri-FIT vás udrží v suchu a pohodlně se nosí. 88% recyklovaný polyester, 12% elastan, technologie Dri-FIT Nový design na manžetách a rukávech obsahuje okénko pro sledování hodinek a sledování počtu najetých kilometrů na vašem zařízení Reflexní prvky Poloviční zip pro regulaci větrání Skrytá kapsa na levé straně pro odkládání klíčů nebo karet Technologie Dri-FIT: poskytuje prodyšnost a pohodlí
Běžecký svět: vše pro běhání 🙂

 

Informace o produktu

  • Značka: NIKE
  • EAN: 196148921748
  • Další vlastnosti: BARVY Červená. DÁMSKÉ | PÁNSKÉ | DĚTSKÉ Dámské. Velikost S. BARVA Červená.  . . . . . . . . .
Nike Element Half-Zip Long Sleeve W S
Nike Element Half-Zip Long Sleeve W S
1199