Nike ZoomX Vaporfly Next% 2 M 41 EUR

5749 

Nike ZoomX Vaporfly Next% 2 M 41 EUR od skvělé a známé značky NIKE je k dostání za výborné peníze. Na našem e-shopu nakupte pohodlně a bezpečně online. Nike ZoomX Vaporfly Next% 2 M 41 EUR aktuálně výhodně za 5749 Kč.

Katalogové číslo: 195866203938 Kategorie: , , , Štítek:

Popis

Nike ZoomX Vaporfly Next% 2 M 41 EUR od našeho výrobce NIKE – zboží u nás pořídíte právě ted za skvělou cenu. Máme pro vás nejen všechny známé světové značky, ale i produkty menších výrobců.

Pokračujte v další evoluci rychlosti se závodní obuví, která vám pomůže dosáhnout nových cílů a rekordů. Pomáhá zlepšit pohodlí a prodyšnost díky propracovanému svršku. Od 10 km až po maraton, tento model, stejně jako předchozí verze, má citlivé odpružení a bezpečnou podporu, aby vás posunul k vašemu osobnímu maximu. Typy obuvi:Neutrální došlap, Supinace Funkce:Prodyšné, Carbon Drop:8 Šířka boty:Standardní Komfort a míra tlumení: Vysoká Nike ZoomX Vaporfly Next% 2 poskytuje vylepšené pohodlí a prodyšnost s vylepšeným svrškem S citlivým odpružením a bezpečným uzamčením chodidla poskytuje optimální pocit Pěna Nike ZoomX poskytuje nejvyšší návratnost energie do dnes a deska z karbonových vláken po celé délce poskytuje responzivní pocit a svobodu pohybu při běhu Síťové materiály jsou umístěny v klíčových oblastech v přepracovaném svršku Výsledkem je měkčí a chladnější design, který odpovídá vaší noze Výztuž podél přední části chodidla dodává odolnost a bezpečné pohodlí
Běžecký svět: vše pro běhání 🙂

 

Informace o produktu

  • Značka: NIKE
  • EAN: 195866203938
  • Další vlastnosti: BARVY Černá. DÁMSKÉ | PÁNSKÉ | DĚTSKÉ Pánské. Velikost 35. Svrchní materiál na tkaničky. Styl sportovní. Tvar špičky kulatá špička. BARVA Černá. . . . . . . .
Nike ZoomX Vaporfly Next% 2 M 41 EUR
Nike ZoomX Vaporfly Next% 2 M 41 EUR
5749