Nike Free Run 5.0 Next Nature W 38 EUR

2699 

Nike Free Run 5.0 Next Nature W 38 EUR od tohoto skvělého výrobce NIKE je k dostání výhodně. Pořiďte si tento produkt online a neřešte zbytečné fronty v obchodě. Nike Free Run 5.0 Next Nature W 38 EUR – zboží máme ted u nás za 2699 Kč.

Katalogové číslo: 196153282742 Kategorie: , , , Štítek:

Popis

Nike Free Run 5.0 Next Nature W 38 EUR od této skvělé značky NIKE , zboží jednoduše pořídíte zde opravdu výhodně. Nakupte si na našem e-shopu za skvělé ceny.

Dámská silniční běžecká obuv Nike Free Run 5.0 Next Nature W. Flexibilní komfort, který vám umožní běhat volně. Ponožkový střih a lehký pocit byly spojeny k přechodu od běhu k tréninku k vaší každodenní rutině. Vyrobeno z nejméně 20% recyklovaného obsahu podle hmotnosti. Kombinuje flexibilitu, kterou milujete, s uzavřeným designem, který vám pomůže udržet se při zemi pro pocit naboso. Nová pěna je lehčí, měkčí a citlivější než předchozí verze, takže se můžete pohodlně pohybovat, ať už jste na asfaltu nebo na trati. Lehčí, měkčí, silnější: Aktualizovaný design vám poskytuje citlivější, lehčí a měkčí pěnu než předchozí verze. Laserem vyřezané ohebné drážky nabízí větší flexibilitu s gumou v přední části chodidla a na patě pro větší odolnost Jednoduchost, která se pohybuje: Svršek využívá prodyšného pleteného materiálu pro měkký a pružný pocit. Poskytuje chodidlu prostor pro natažení se při běhu Zůstaňte v bezpečí: Technologie Flywire je provlečená přes šňůrky na boku pro zachycení ve středu chodidla Next Nature pro udržitelnost Stejná odpružená pata, kterou znáte a milujete z předchozích iterací, poskytuje pohodlnou oporu Poutko na patě umožňuje snadné obouvání a zouvání
Běžecký svět: vše pro běhání 🙂

 

Informace o produktu

  • Značka: NIKE
  • EAN: 196153282742
  • Další vlastnosti: BARVY Růžová. DÁMSKÉ | PÁNSKÉ | DĚTSKÉ Dámské. Velikost 38. Svrchní materiál na tkaničky. Styl sportovní. Druh sportu běh. Tvar špičky kulatá špička. BARVA Růžová. . . . . . .
Nike Free Run 5.0 Next Nature W 38 EUR
Nike Free Run 5.0 Next Nature W 38 EUR
2699